Wie zijn we

Iets over Barbecue & vigne

Het opstarten

De eerste jaren van Barbecue & vigne bvba

Het Huis Goffinet startte haar activiteit in 1997. In 2010 werd het herdoopt tot Barbecue & vigne BVBA. We stellen u onze hoogwaardige barbecues voor evenals een unieke brandstof, namelijk BBQ wijnstokken. Het is de favoriete brandstof van kenners en fijnproevers.

 

1997, startgedachte :  droge wijnstokken

Het is de enigste onderneming in België dat u deze authentieke producten kan aanbieden die barbecue liefhebbers zo heerlijk vinden. Alle stappen die tot het eindproduct leiden, worden door ons uitgevoerd.
Wij verschaffen wijngaardstokken die getrokken werden in het kader van het beheer van grote wijnbouw gebieden. Wij selecteren en verzamelen ze. Vervolgens worden ze doorgezaagd en vepakt na een korte droogperiode.

Deze droge wijngaardstokken – in stukken van + – 15cm of zoals snippers - worden over een netwerk van verkooppunten verdeeld.

 

2017, het logisch gevolg :  een selectie van even mooie als efficiënte barbecues

Na 20 jaar BBQ ervaring hebben we voor u deze uitzonderlijke barbecue gamma geselecteerd. Makkelijk, handig in gebruik en een uniek ontwerp geven aan uw tuin een meerwaarde. Het uitgekozen materiaal zorgt voor  duurzaamheid en genot..

Fabricatie gebeurt in Denemarken en niet in Azië, voor resultaten die aan uw verwachtingen voldoen.