Aanwijzingen voor gebruik
Onze barbecues
Dankzij de uitzonderlijke kwaliteit van de gebruikte materialen, zal u jarenlang kunnen genieten van een aangenaam samenzijn rond uw barbecue met familie of vrienden.
Gezelligheid, handigheid, eenvoudigheid, onze barbecues helpen u genieten van de beste zomeravonden.
Wendbaar rooster, eenvoudig in gebruik, maakt van elke grillade een festijn en een waar genot.
Droge wijnstokken
Het opstarten
Start uw barbecue met klein droog brandhout. Aan deze vlammen, voegt u enkele wijnstokken toe. De vlammen zullen vlug verdwijnen en de wijnstokken gaan langzaam verbranden met een aangename geur.
Om met het roosteren te beginnen, hoeft u niet te wachten tot de wijnstokken verkoold zijn, aangezien de aroma's zich reeds verspreiden vanaf het begin van de verbranding.
Het roosteren
Na + - 10 minuten mag u het voedsel op het rooster leggen en genieten van de heerlijke geur die reeds vrij komt.
Open een goede fles en geniet volop van uw heerlijke BBQ !
Wijnranksnippers
Gebruik
Druivenscheuten
Het opstarten
Zorg voor een aangepaste plaats voor dit soort barbecuen vanwege de vlammen die bij het opstarten loskomen.
Plaats de druiventakjes in uw barbecue en steek het aan met een beetje papier.
Het grillen
Van zodra de vlammen doven, plaatst u uw gerechten op de grill. Na een paar minuten zullen uw gerechten mooi gebraden en heerlijk geurig zijn.
Druiventakjes branden hoogstens een tiental minuten. Als uw meer tijd nodig heeft, gebruikt u better onze wijnstokken, beschikbaar in zakken van 4kg