Hoe grillen

Aanwijzingen voor gebruik

Uw mooiste zomeravonden

Onze barbecues

Onze barbecues zijn beschikbaar in verschillende diameters (60, 80, 100 en 120 cm), en voorzien van een rond en/of vierkant rooster. Deze zijn beide ophangend en ronddraaiend.
Dankzij de uitzonderlijke kwaliteit van de gebruikte materialen, zal u jarenlang kunnen genieten van een aangenaam samenzijn rond uw barbecue met familie of vrienden.
   
In de tuin of op het strand, voor iedere toepassing hebben wij een aagepast model. 

Gezelligheid, handigheid, eenvoudigheid, onze barbecues helpen u genieten van de beste zomeravonden.
Wendbaar rooster, eenvoudig in gebruik, maakt van elke grillade een festijn en een waar genot.

Grillen en roken

Droge wijnstokken

Wijnstokken zijn het ideaal alternatief voor houtskool. De brandende wijnstokken brengen veel rook toe, met uitgesproken en typische aroma's. 

Het opstarten

Start uw barbecue met klein droog brandhout. Aan deze vlammen, voegt u enkele wijnstokken toe. De vlammen zullen vlug verdwijnen en de wijnstokken gaan langzaam verbranden met een aangename geur.

Om met het roosteren te beginnen, hoeft u niet te wachten tot de wijnstokken verkoold zijn, aangezien de aroma's zich reeds verspreiden vanaf het begin van de verbranding.

Het roosteren

Na + - 10 minuten mag u het voedsel op het rooster leggen en genieten van de heerlijke geur die reeds vrij komt.

Open een goede fles en geniet volop van uw heerlijke BBQ !

Roken

Wijnranksnippers

Ideaal voor het licht en fijn roken van uw BBQ gerechten.
 
Onze snippers zijn geschikt voor de traditionele- of gas BBQ's.

Gebruik

U hoeft enkel een handvol snippertjes op het vuur te gooien ofwel in de voorziene rookpan van uw gas BBQ.
 
Grillen en roken

Druivenscheuten

Geschikt voor snelle grillades.
 
Druiventakjes worden in plaats van houtskool gebruikt, als voornaamste brandstof. Ze bezorgen zeer snel een gloeiende en geurige hitte.
 

Het opstarten

Zorg voor een aangepaste plaats voor dit soort barbecuen vanwege de vlammen die bij het opstarten loskomen.

Plaats de druiventakjes in uw barbecue en steek het aan met een beetje papier.

 

Het grillen

Van zodra de vlammen doven, plaatst u uw gerechten op de grill. Na een paar minuten zullen uw gerechten mooi gebraden en heerlijk geurig zijn.

Druiventakjes branden hoogstens een tiental minuten. Als uw meer tijd nodig heeft, gebruikt u better onze wijnstokken, beschikbaar in zakken van 4kg